Blues InVest

Kai Fjellberg & The Kings Of Joy

Neptun Scene 1. juli 2022

undefined

Kai Fjellberg & The Kings Of Joy besøker BluesInVest denne fredagen og kan by på en eksplosiv blanding av primært Fjellberg sine egne låter samt noen utvalgte coverlåter. Velkommen til en konsert med Swingende Jumpblues, 50's Rock n' Roll, Soul, Deltablues og Sumprock.
Konsertstart kl.22.00
Åpent fra kl. 21.00, inngang kr. 250,-

Årsmøte 2020

Styret i Blues InVest har satt årsmøtet på vent på ubestemt tid. For de som ønsker å være medlem i klubben, så kan kontingent på kr. 250,- vippses til 660460 eller betales inn til kontor. 4570 .14.83905.
Regnskapet for 2020 er vist nedenfor for de som er interessert.
Vi fikk kr. 21.000,- fra staten som kompensasjon for tapte inntekter i fjor, og det er vel store sjanser for at vi må søke for dette året også.
En takk vil vi også rette til de som støtter oss gjennom Norsk Tippings grasrotandel. I 2020 utgjorde det kr. 17.500,- i ren netto for Blues InVest.
Selv om det er rolige tider nå, så ligger ikke klubben brakk. Det øves i lokalet, og vi arbeider stadig med oppdateringer på musikkutstyrsfronten, og vil i løpet av våren komme i gang med videoproduksjon av konserter med lokale musikere. Ta gjerne kontakt om det er ting dere ønsker orientering om.

undefinedundefined

 

Blues InVest 20 år.

I år markerer vi 20 års jubileum med flere konserter 16. og 17. august.

 

Fredag 16. august spiller BBQueen på Rødbrygga, Stokmarknes.

undefined

"BBQueen&RootsJunction" er et band som befinner seg i blues/roots/rock/americana-landskapet. De spiller i hovedsak egenkomponert musikk. Låtene er inspirert av tradisjonell blues&roots, og er oppdresset med egen vri. Bandet trives best i en fri og kreativ form, og går dermed ikke av veien for å bringe inn elementer fra andre sjangrer. På konserter spiller bandet også coverlåter som får ny drakt i tråd med bandets filosofi.
Bandet har opptrådt på flere store festivaler med kjente artister som bl.a Reidar Larsen, Daniel Eriksen, Amund Maarud, The Hooters, Tom Pacheco, Steinar Albrigtsen, Åge Aleksandersen, Baskery, The Troubled Three, Geir Bertheussen Blues Express m.fl.
Bandet består av:
Merethe Torbergsen - vokal/gitar
Ola Kane - gitar/kor
Bjørn Torsteinsen - bass/kor
Geir Akselsen - trommer/kor
Håvard Eilertsen - gitar/kor
Karl-Albert Kjærstad - Hammond C3

Åpent fra kl. 22.00. 18 år CC.

 

Lørdag ettermiddag 17. august fra kl. 18.00 blir det to ungdomskonserter på Neptun, Melbu. Gratis inngang.

undefined

Driveshaft

Driveshaft er et ungt band med medlemmer fra heile Vesterålen, som har base på Sortland. Bandet debuterte på rock mot rus på Andenes forr 3 år siden og har kommet seg langt siden da. De har blant annet vært med på Årsteinøya festivalen, 50 år med rock i Vesterålen, Rock mot fraflytting, Musam, fått hederlig omtale på Rock Mot Rus og kommet seg helt til UKM’s landsmønstring i Trondheim. Vi spiller ganske variert musikk, som f.eks indi-punk, rock, blues og indi-pop-rock.

Bandet består av:
Mats Odin Pedersen - trommer
Didrik Didriksen - vokal/gitar
Mårten Jari Wessel - gitar
Eskil Jakobsen - bass 

undefined

A.M

A.M er et band fra Balsfjord Troms, bestående av 5 ungdommer fra 15 til 17 år. De spiller både rock og blues på både norsk og engelsk. De startet å spille sammen på prosjektet «Bry dæ» i Balsfjord og vi har spilt sammen siden.
Iben (vokal), Emil (gitar og piano), Ruben (gitar), Eskil (bass) og Eirik (slagverk).

 

 

 

 

 

 

Lørdag kveld 17. august spiller Insjurance på Neptun Scene, Melbu.

undefined

Insjurance er et band fra Harstad som har eksistert i over 20 år. Spiller musikk i området soul, blues,funk og har en forkjærlighet for Steely Dan. Det pleier å svinge godt når guttan trør på gassen.
Bandet består av:
Kenneth Hammer- keyboard, Trond Hartløff- gitar, Sjur Hovland- vokal, Jørn Pettersen- trommer og Åsmund Wilter Eriksson- bass.

 

Åpent fra kl. 22.00. 18år. CC.

Konsert 5.juli

undefined

Herrer Med Hatt
Med sin lange fartstid i musikkens tjeneste, har disse herrene for lengst gjort seg fortjent til både priser og statuetter, men sånn er ikke virkeligheten i det nordnorske blueslandskapet, hvor man aldri får tid til å motta heder og berømmelse. Skulle man ta med alt disse hattbekledde herrene har vært med på, så hadde man endt opp med et leksikon i stedet for et presseskriv. Musikken har i årtider vært en solid drivkraft og syssel for disse tre fantastiske musikerne fra Hadsel, Sortland og Bø.
Steinar Johansen, Melbu har vært gitarist i en mengde band, er faglig dyktig og spiller med følsomhet og masse energi, med andre ord en gitarist med stor G.
Svein Willy Andersen, Bøfjæring med både hvite og sorte tangenter i både musikkuttrykk og på pianoet, er mangfoldigheten sjøl i musikkmiljøet i Vesterålen. Denne karen har med sin stemme, sitt humør og sin utrulige musikalitet opptrått både alene, med band og i andre sammenhenger fra tidlig 80-tall til nå.
Geir Morfjord, melbugutt, bosatt på Sortland, er et rytmisk geni med en særegen måte å spille på og kommunisere med de andre i bandet. Geir har hatt trommingen som sitt levebrød i så å si hele sitt liv, og er en mester til å få til å groove/swinge.

Neptun 5.juli, åpent fra kl. 22. 250/200 18 år.

 

← Ældre indlæg