Blues InVest

Ray Moon Band, lørdag 3. nov. 2018 på Neptun Scene

Ray Moon Band ble dannet høsten 2017, og består av erfarne musikere fra Midt-Troms.

 

Trioen har gjort mange spillejobber , og har blitt meget godt mottatt av publikum og arrangører. Musikken ligger i blues/rock-land, men tar gjerne avstikkere innom country og reggae.

Raymond Bartholdsen - gitar og vokal
Kaj Struve, trommer
Finn Nilsen, bass

undefined

TooRaLoo fredag 6.juli på Neptun Scene

undefined

Bandet har fått gode tilbakemeldinger etter hver eneste gig/konsert de siste årene. Det har eksistert i 12 år, og med unntak av trommis har mannskapet vært stabilt hele denne tida.
I dag er Tor-Håkon Gabriel Håvardsen på slagverk, Leif Egil Barth på fele, Tim Challman på føyter og sax, Geir Remen har lead vokal og spiller gitar og banjo, Royer Larsen er på bass, og Viggo Berg på mandolin og gitar i tillegg til vokal. Repertoaret er rimelig variert, men låter og sound er hovedsakelig knyttet til folkrock, irsk trad og americana. Mye av tekstene er skrevet av Geir, dels med egne melodier, mens arrangementene er gruppearbeid.

TooRaLoo har stått på de fleste scener i nordre Nordland, og har gjestet en og annen spilleplass både nordafor og sørafor dette området. Gruppa har dessuten hatt konsert i Irland i forbindelse med et kulturelt samarbeidsprosjekt, og har ved et par anledninger vært presentert i NRK.

I år startet TooRaLoo med deltakelse på « Vesterålsrock i 50 år» på hovedscenen i Hurtigrutens Hus, Stokmarknes. Til sommeren er det bl.a. musikkfestivalen Fæsterålen på Sortland og Årsteinøyafestivalen. Den sistnevnte for andre gang, og gruppa skal spille for femte gang på Sigerfjord-dagene.

Her er fra Svein Spjelkavik sin vurdering av bandene som deltok i 50 år med rock i Hurtigrutens Hus, presentert på Vesterålen Online: « Ja, TooRaLoo e nåkka heilt førr sæ sjøl. (…) Dette bandet er et av Vesterålens beste liveband, uansett genre. Geir Remens Hemmelvær burde vært Vesterålens nasjonalsang (…) Leif Egil Barth på fele og Tim Challman på fløyter løfter bandet til en plass på folkehimmelen. Intet mindre»

TooRaLoo heimeside: www.tooraloo.no

Konsert med Dave Fields, lørdag 24.februar. Neptun Scene.

undefined

NEW YORK BOSS GUITAR MAN BLUES & ROCK WITH SOUL.

Dave Fields er et multitalent fra New York, og sønn av pianist og komponist Sammy Fields.
Dette gjorde at han mer eller mindre vokste opp i diverse platestudioer og etter hvert lærte å spille flere instrumenter. Han studerte siden komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston og har siden jobbet med et utall artister.

Dave Fields har gitt ut fire suksessfulle album og ble I 2012 innlemmet i New York Blues Hall Of Fame. Det kritikerroste albumet” Detonation” er produsert av David Z (Prince, Johnny Lang, Buddy Guy) og inneholder bl.a. en gitar- og vokalduett med Joe Louis Walker. Det fjerde albumet, “All In”, kom ut sommeren 2014 og er hovedsakelig spilt inn live i studio med mange av de samme musikerne som har deltatt på hans tre tidligere plater. Han er i disse dager ute med sitt 5. album «Unleashed» som også har fått gode tilbakemeldinger.

http://bluesnews.no/132-musikk-anmeldelser/bn99-april-2017/2375-dave-fields

Dave Fields har jobbet med stjerner som Aretha Franklin, Sean Lennon og Lenny Kravitz, samt grupper U2 og The Drifters. En av sangene av Dave Fields "Train to My Heart") ble også innspilt av den legendariske John Mayall på hans eget album «Tuff» fra 2009 Dave Fields trakterer en mengde andre instrumenter og er en etterspurt studiomusiker. Han er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at bluesen ligger hjertet hans nærmest. Han har studert ved Berklee School of Music i Boston og driver nå Fields Music Inc. hvor han sysler med komposisjon, arrangement og produksjon.

Dave Fields begeistrer publikum med sin utadvendte, røffe og drivende spillestil. I Norge og Europa har han ofte med seg dyktige nordmenn i bandet. Gled dere!

Sjekk video:https://www.youtube.com/watch?v=fd3zvlvoLuo

Husk årsmøtet kl. 21.00

cc. 18 år.

Winthers Blues Groove, lørdag 11. november

undefined

WBG er et hardtarbeidende bluesband med erfarne musikere fra Senja og Troms innland.

Frontfigur i bandet er Per Øyvind Winther på sang og trommer. Per Øyvind har spilt hos oss flere ganger som trommeslager for Geir Bertheussen, og siste gang imponerte han publikum med sine vokale kvaliteter.

Med seg har han gitarist Tore Præsteng Thuen (Thuen Bluesmobile), Fred Jørgen Kampevoll på bass, og organisten Kjell Tore Nordli fra Bardu, kjent fra NRK-serien "KORK besøker bygda".

Winthers Blues Groove spill på Neptun Scene lørdag 11.nov.

Åpent fra kl. 22.00, 18 år, cc.

Trinity, fredag 7.juli

undefined

Skikkelig god stemning og variert opprocka popmusikk, som virkelig får det til å swinge.
Trinity band. Kåret til Årets Fæsteråling 2015.

Vokalist Elze-Belinda Davis med den enorme stemmen, (sitat Vol.no). På gitar, den kjente gitaristen Cato Steffensen, tidligere Sivert Høyem, på bass Thorbjørn Sverre Reppe.
Disse tre er liksom rota i Trinity band, som igjen utgjør den populære superpower-trioen til Trinity.
Sjangeren er pop,rock, disco og litt egne låter.
Det kan nevnes at Elze-Belinda synger flere coverlåter, som ingen andre artister har på sitt repertoar.

cc. 18år

Electric Rubberband ZZ Top tribute, lørdag 6. mai

Lørdag 6. mai på Neptun.

 undefined

Electric Rubberband ZZ Top tribute, spiller Texas blues, mye av det tidlige materialet til ZZ Top men også en del av det nyere.
ZZ Top er kjent for sin spesielle sound og stil, ZZ Top har turnert siden 70 tallet og gjør det fortsatt.
Electric Rubberband gir en hyllest til ett av de beste blues bandene gjennom tiden, her er det ikke mye fiksfakserier med pedaler og lydefekter, men rå lyd rett fra instrumentene og til deg.

Åpent fra kl. 22.00. cc. 18år

← Ældre indlæg Nyere indlæg →