Blues InVest

TooRaloo fredag 20.januar

 Fredag 20. januar 2017 kl. 21.00 på Dyvekes Kaffistove, Melbu.

undefined
TooRaLoo har har høstet heftige omtaler. Bandet leverer ”keltisk knall” og ” magiske øyeblikk”, og av slikt blir det sang og dans i alle variasjoner.
Det meste av repertoaret er hovedsakelig hentet fra rotekte keltisk musikk-kultur, og utvalget spenner fra balladeprega låter til folk punk. Innimellom vanker det en og annen tilpassa skandinavisk folketone.

Beatles m/ Jens Sundbø

undefined

Lørdag 15. oktober 2016 kl. 21.00 på Dyvekes Kaffistove, Melbu.

... I 2012 var det 50 år siden The Beatles gav ut sine første plater og i løpet av en periode på 7 år snudde de musikkverdenen på hodet. De utviklet seg sammen med popmusikken og i perioden 1966 til 1967 revolusjonerte de måten man laget plater på.
De var, kanskje fremfor noen, de som utviklet musikken fra pop til kunst. Bandet er geniforklart og alle kjenner vi jo sangene, som på mange måter er lydsporet for en hel generasjon.

Konserten er i to deler. Første delen er et foredrag om de mest revolusjonerende låtene til The Beatles. Vi nevner Tomorrow Never Knows, Strawberry Fields , Penny Lane og ikke minst A day in the Life.
Her får dere historien om hvordan sangene ble til i studio, inspirasjonskilder og ikke minst hvordan samarbeidet mellom John, Paul, George og Ringo + George Martin og staben i Abbey Road gjorde disse sangene til noe spesielt.

Dere får også høre sangene i versjoner som dere kanskje aldri har hørt før.

Andre del er en ren konsert hvor Jens Sundbø spiller sanger med gitar/piano og forteller litt om forholdet mellom medlemmene i The Beatles fram mot bruddet i 1970 og etterpå.
Det er faktisk en bittersøt historie.

Jens Sundbø er opprinnelig fra Gardermoen og har bodd i Vesterålen siden 1983.
Han er lærer og har i mange år interessert seg for The Beatles om musikalsk fenomen.
Han har skrevet artikler og laget radioprogram om emnet og har samlet seg et lydstudio slik det så ut for omlag 50 år siden.

Inngang Kr. 100,-

Nyere indlæg →