Blues InVest

Konsert 5.juli

undefined

Herrer Med Hatt
Med sin lange fartstid i musikkens tjeneste, har disse herrene for lengst gjort seg fortjent til både priser og statuetter, men sånn er ikke virkeligheten i det nordnorske blueslandskapet, hvor man aldri får tid til å motta heder og berømmelse. Skulle man ta med alt disse hattbekledde herrene har vært med på, så hadde man endt opp med et leksikon i stedet for et presseskriv. Musikken har i årtider vært en solid drivkraft og syssel for disse tre fantastiske musikerne fra Hadsel, Sortland og Bø.
Steinar Johansen, Melbu har vært gitarist i en mengde band, er faglig dyktig og spiller med følsomhet og masse energi, med andre ord en gitarist med stor G.
Svein Willy Andersen, Bøfjæring med både hvite og sorte tangenter i både musikkuttrykk og på pianoet, er mangfoldigheten sjøl i musikkmiljøet i Vesterålen. Denne karen har med sin stemme, sitt humør og sin utrulige musikalitet opptrått både alene, med band og i andre sammenhenger fra tidlig 80-tall til nå.
Geir Morfjord, melbugutt, bosatt på Sortland, er et rytmisk geni med en særegen måte å spille på og kommunisere med de andre i bandet. Geir har hatt trommingen som sitt levebrød i så å si hele sitt liv, og er en mester til å få til å groove/swinge.

Neptun 5.juli, åpent fra kl. 22. 250/200 18 år.

 

← Årsmøte - Konsert med TooRaLoo, lørdag 9. mars 2019 på Neptun Blues InVest 20 år. →