Blues InVest

Blues InVest 20 år.

I år markerer vi 20 års jubileum med flere konserter 16. og 17. august.

 

Fredag 16. august spiller BBQueen på Rødbrygga, Stokmarknes.

undefined

"BBQueen&RootsJunction" er et band som befinner seg i blues/roots/rock/americana-landskapet. De spiller i hovedsak egenkomponert musikk. Låtene er inspirert av tradisjonell blues&roots, og er oppdresset med egen vri. Bandet trives best i en fri og kreativ form, og går dermed ikke av veien for å bringe inn elementer fra andre sjangrer. På konserter spiller bandet også coverlåter som får ny drakt i tråd med bandets filosofi.
Bandet har opptrådt på flere store festivaler med kjente artister som bl.a Reidar Larsen, Daniel Eriksen, Amund Maarud, The Hooters, Tom Pacheco, Steinar Albrigtsen, Åge Aleksandersen, Baskery, The Troubled Three, Geir Bertheussen Blues Express m.fl.
Bandet består av:
Merethe Torbergsen - vokal/gitar
Ola Kane - gitar/kor
Bjørn Torsteinsen - bass/kor
Geir Akselsen - trommer/kor
Håvard Eilertsen - gitar/kor
Karl-Albert Kjærstad - Hammond C3

Åpent fra kl. 22.00. 18 år CC.

 

Lørdag ettermiddag 17. august fra kl. 18.00 blir det to ungdomskonserter på Neptun, Melbu. Gratis inngang.

undefined

Driveshaft

Driveshaft er et ungt band med medlemmer fra heile Vesterålen, som har base på Sortland. Bandet debuterte på rock mot rus på Andenes forr 3 år siden og har kommet seg langt siden da. De har blant annet vært med på Årsteinøya festivalen, 50 år med rock i Vesterålen, Rock mot fraflytting, Musam, fått hederlig omtale på Rock Mot Rus og kommet seg helt til UKM’s landsmønstring i Trondheim. Vi spiller ganske variert musikk, som f.eks indi-punk, rock, blues og indi-pop-rock.

Bandet består av:
Mats Odin Pedersen - trommer
Didrik Didriksen - vokal/gitar
Mårten Jari Wessel - gitar
Eskil Jakobsen - bass 

undefined

A.M

A.M er et band fra Balsfjord Troms, bestående av 5 ungdommer fra 15 til 17 år. De spiller både rock og blues på både norsk og engelsk. De startet å spille sammen på prosjektet «Bry dæ» i Balsfjord og vi har spilt sammen siden.
Iben (vokal), Emil (gitar og piano), Ruben (gitar), Eskil (bass) og Eirik (slagverk).

 

 

 

 

 

 

Lørdag kveld 17. august spiller Insjurance på Neptun Scene, Melbu.

undefined

Insjurance er et band fra Harstad som har eksistert i over 20 år. Spiller musikk i området soul, blues,funk og har en forkjærlighet for Steely Dan. Det pleier å svinge godt når guttan trør på gassen.
Bandet består av:
Kenneth Hammer- keyboard, Trond Hartløff- gitar, Sjur Hovland- vokal, Jørn Pettersen- trommer og Åsmund Wilter Eriksson- bass.

 

Åpent fra kl. 22.00. 18år. CC.

← Konsert 5.juli Årsmøte - "Jam", lørdag 15. februar 2020 på Neptun →